Våra paket & programförslag för skolresor

Nedan följer 5 olika programförslag, två för 2 nätter och 3 dagar samt ett för 3 nätter och 4 dagar och ett för 4 nätter och 5 dagar.
Förslagen är beräknade på 20 personer och kan justeras efter önskemål.

Paket #1: Heldag

En kort men intensiv heldag med massa roliga aktiviteter

9.00              Ankomst 9,00 och uppdelning i 2 lag för en paintballmatch.

12.00            Efter matchen äter vi lunch.

13.00            När vi ätit lunch väntar en 5-kamp och 4-hjulingskörning.

15.30            En kort vandring ner till älven där vi tar oss en tur i kanoterna och kanske har vi turen att få se någon bäver.

17.00            Väl tillbaka äter vi lite mellanmål för att sedan avsluta dagen med ett bad på bastuflotten som ligger förankrad nere i älven.

19.00            Hemfärd

Pris: 925:-/person

Paket #2: 1 natt och 2 dagar

Dag 1

Ankomst till Väsaberget kl.13.00 och incheckning.
14.00 samlas vi vid kåtan för ett paintballspel.
Efter spelet äter vi lite mellanmål för att sedan gå ner till älven och ta en tur i kanot och kanske har vi turen att få se någon bäver.
Väl tillbaka äter vi middag i form av hamburgare.
Efter middagen väntar ett bad på bastuflotten som ligger förankrad i älven.
På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 2

Frukost kl. 9.00. Sedan väntar en 5-kamp och 4-hjulingskörning.
Efter aktiviteterna äter vi lunch kl. 13.00 och därefter återstår endast städning av stugorna och utcheckning.

Pris: 1250:-/person

Obs! Aktiviteterna kan byta plats, men ni får göra allt som är med i programmet.

 

Paket #3: 2 nätter och 3 dagar

Dag 1

Ankomst till Väsaberget på eftermiddagen och inkvartering.
Därefter samlas alla vid kåtan för en genomgång och uppdelning  i  grupper för att gå en 5-kamps runda.
Efter 5-kampen väntar en middag som består av grillade hamburgare.
När magen fått sitt finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna.
På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 2

Frukost klockan 9:00 och därefter väntar guldvaskning vid en å. Vi tar oss till ån med en 4-hjuling och vagn. Väl på plats kommer vi att montera upp en vaskränna och alla får information om hur man går till väga för att vaska guld. Aktiviteten tar ca 5 tim.
Lunch under dagen.
På eftermiddagen tar vi en paddlingstur på Österdalälven, med chans att se den skygga bävern. Efter paddlingen äter vi middag. Därefter väntar den förankrade bastuflotten inbjudande nere på älven.
På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 3

Frukost klockan 9:00. Här har ni en ledig förmiddag som ni kan använda hur ni vill. Möjlighet att köpa in aktivitet finns och vi kan rekommendera paintball för 200:-/person, medeltida armborstskytte med teaterinslag för 450:-/person eller varför inte en 4-hjulingstur för 175:-/person. Dagen avslutas med städning, utcheckning och lunch klockan 12:00.

Pris: 1550:-/person

OBS! Aktiviteterna dag 3 tillkommer på priset om ni väljer att göra någon av dem.
Aktiviteterna kan byta plats, men ni får göra allt som ingår i programmet.

Paket #4: 2 nätter och 3 dagar

Dag 1

Ankomst till Väsaberget på eftermiddagen och inkvartering. Därefter samlas alla vid kåtan för en genomgång och uppdelning i 2 grupper. Grupp 1 ska bada bastuflotte som är förankrad i Österdalälven och Grupp 2 köra 4-hjuling och gå en 5-kampsrunda. Efter aktiviteterna är det middag som består av grillade hamburgare. När magen fått sitt finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna. På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 2

Frukost klockan 9:00 och därefter väntar en vandring till toppen där vi äter lunch. Nu väntar firning nerför en klippa och vandring tillbaka utefter lodräta klippväggar. Väl nere blir det 4-hjulings körning och 5-kamp för grupp 1 och bastuflotte för grupp 2. Efter avslutade aktiviteter ca klockan 17:00 äter vi middag. Därefter glider vi ut på älven i kanot för att spana efter den skygga bävern. På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 3

Frukost klockan 9:00. Här har ni en ledig förmiddag som ni kan använda hur ni vill. Möjlighet att köpa in aktivitet finns och vi kan rekommendera paintball för 200:-/person, medeltida armborstskytte med teaterinslag för 450:-/person. Dagen avslutas med städning, utcheckning och lunch klockan 12:00.

Pris: 1750:-/person

OBS! Aktiviteterna dag 3 tillkommer på priset om ni väljer att göra någon av dem.
Aktiviteterna kan byta plats, men ni får göra allt som ingår i programmet.

Paket #5: 2 nätter och 3 dagar

Dag 1

Ankomst till Väsaberget på eftermiddagen och inkvartering. Efter inkvarteringen så börjar vi med paintball, med 200 bollar/person. Efter spelet äter vi middag i form av grillade hamburgare. När magen fått sitt ska ni bada bastuflotte som ligger förankrad i Österdalälven. På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 2

Frukost klockan 9:00 och därefter väntar fiske och guldvaskning. Vi delar upp oss i 2 grupper inför aktiviteterna och skiftar efter ca 1,5 tim. Lunch äter vi ca kl.13,00. På eftermiddagen glider vi ut på älven i kanot och kanske har vi turen att se den skygga bävern. Middag ca kl 17,00. På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 3

Frukost klockan 9:00. Sedan väntar 4-hjuling och 5-kamp. När vi är klara med de båda aktiviteterna avslutas vistelsen med städning, utcheckning och lunch ca kl. 13:00.

Pris: 1950:-/person

OBS! Aktiviteterna kan byta plats, men ni får göra allt som ingår i programmet.

Paket #6: 3 nätter och 4 dagar

Dag 1

Ankomst till Väsaberget på eftermiddagen och inkvartering. Därefter samlas alla vid kåtan för en genomgång. Som första aktivitet kommer ni att åka 4-hjuling, när ni är klara äter vi middag, middagen består av grillade hamburgare, därefter fritt. På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 2

Frukost klockan 9:00 och därefter väntar guldvaskning och en spännande historisk aktivitet i form av medeltida armborstskytte med teaterinslag. Vi delar upp oss i 2 grupper inför aktiviteterna. Lunch under dagen. På eftermiddagen badar ni bastuflotte. Därefter middag och sedan fritt. På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 3

Frukost klockan 9:00, paddling uppmed Österdalälven. Lunch serveras under dagen. På eftermiddagen väntar en 5-kamp. Sedan avslutas dagen med middag. På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 4

Frukost klockan 9:00. Här har ni en ledig förmiddag som ni kan använda hur ni vill. Möjlighet att köpa in aktivitet finns och vi kan rekommendera paintball för 200:-/person, fiske för 75:-/person eller varför inte boka in en extra 4-hjulingstur för 175:-/person. Dagen avslutas med städning, utcheckning och lunch klockan 12:00.

Pris: 2450:-/person

OBS! Aktiviteterna dag 3 tillkommer på priset om ni väljer att göra något då. Aktiviteterna kan byta plats, men ni får göra allt som ingår i programmet.

Paket #7: 4 nätter och 5 dagar

Dag 1

Ankomst till Wäsabergen på eftermiddagen och inkvartering. Därefter samlas alla vid kåtan för en genomgång och middag, samt en uppdelning i 2 grupper. Som första aktivitet kommer grupp 1 att bada bastuflotte, grupp 2 ska åka 4-hjuling. På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 2

Frukost klockan 9:00 och därefter väntar en vandring till toppen där vi äter lunch. Nu väntar firning nerför en klippa och vandring tillbaka utefter lodräta klippväggar. På eftermiddagen badar grupp 2 bastuflotte och grupp 1 kör 4-hjuling. Därefter finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 3

Frukost klockan 9:00. Därefter paddling upp med Österdalälven. Lunch serveras under dagen. På eftermiddagen väntar en 5-kamp. Sedan avslutas dagen med middag. På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 4

Frukost kl 9,00. Därefter avfärd till Orsa björnpark. Efter besöket väntar en lunch vid återkomsten till Väsaberget. Eftermiddagen är fri. Sedan avslutas dagen med middag. På kvällen finns fotboll, brännboll eller kubbspel att låna, eller så kan ni tända ett lägerbål och sitta o njuta.

Dag 4

Frukost kl 9,00. Sedan städning av stugorna, utcheckning och lunch kl. 12.00. Därefter hemresa.

Pris: 2950:-/person

OBS! Möjlighet att köpa in extra aktivitet för eftermiddagen dag 4 eller förmiddagen dag 5 finns och vi kan rekommendera paintball för 200:-/person, medeltida armborstskytte med teaterinslag för 450:-/person eller varför inte en extra 4-hjulingstur för 175:-/person.